Twents Shantykoor

Bornse Maten

Wie zijn we?

Het Twents Shantykoor Bornse Maten bestaat uitsluitend uit mannen, afkomstig uit heel Twente, van Almelo tot Enschede en van Markelo tot Geesteren. Precies midden in Twente ligt het mooie dorp Borne dat tevens onze standplaats is.

Ons koor bestaat uit zo’n 60 actieve zangers en muzikanten en is opgericht in 2001.

Het repertoire bestaat uit een 120 shanty- en zeemansliedjes uit Nederland en Duitsland. Maar ook uit Frankrijk, Engeland, Spanje en Italië.
Wellicht heeft u ons ergens zien optreden en dacht u “dat lijkt me wel wat”. Dan heeft u 2 opties: u kunt zich mogelijk aanmelden om lid te worden of u heeft interesse in een boeking. Het koor repeteert op de woensdagavond in het Kultürhus in Borne. Wilt u een keer komen kijken dan graag even een berichtje via de contactpagina. U bent van harte welkom.

Het Twents Shantykoor treedt regelmatig op tijdens verschillende Shanty-festivals in zowel Nederland als in het buitenland.
Daarnaast treden we op in verschillende zorgcentra in Twente en tijdens feestelijkheden, harmonicadagen, braderieën en andere evenementen.
Wilt u ons boeken of informatie over een optreden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door een bericht achter te laten op de contactpagina.

Dit is ons clublied: