Twents Shantykoor

Bornse Maten

Optredens

Het Twents Shantykoor De Bornse Maten treed gemiddeld 25x per jaar op. Meestal zijn dat besloten optredens die worden gehouden in verzorgingstehuizen, bij speciale gelegenheden van verenigingen of andere privé bijeenkomsten.

Onderstaand ziet u de geplande optredens van ons koor.

Kom eens kijken naar onze dames en heren. Mocht u belangstelling hebben om mee te zingen of muziek te maken, dan kun u altijd vrijblijvend langskomen op een van onze repetitie avonden. Deze zijn altijd op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in het Kultürhüs te Borne. Wij repeteren op 3 van de 4 woensdagen.

In verband met de Corona crisis en de grote risico’s die het zingen met zich meebrengt, treden wij helaas voorlopig niet op.
Hoe lang dit gaat duren is mede afhankelijk van de richtlijnen van het RVIM en het kabinet.
jammer, maar het is niet anders.